پرسشنامه رفتار شهروندی سازمانی

برای سنجش رفتار شهروندی از ابزار پودساکف و همکاران(۱۹۹۰) استفاده می شود. این مقياس بر اساس الگوي پنجگانه ارگان(۱۹۸۸) يعني: نوعدوستي، وجدان كاري، جوانمردي، نزاكت، و آداب اجتماعي تدوین شده است ، و این ابزار شامل ۲۴ سئوال است .

هدف بررسی  سنجش الگوی  پنجگانه ارگان (۱۹۸۸) در سازمان 
تعداد گویه ها ۲۴
سال انتشار ۱۹۹۰
مؤلفه ها

پنج مؤلفه (نوعدوستي، وجدان كاري، جوانمردي، نزاكت، و آداب اجتماعي )

سوالات مربوط به هر مؤلفه مشخص شده است
روایی و پایایی دارد
تعاریف مفهومی و عملیاتی متغیرها دارد
منبع دارد
فرمت فایل word
RIAL 30,000 – خرید

پرسشنامه هوش اخلاقی لنیک وکیل(۲۰۰۵)

ابزار مورد استفاده، سیاهه هوش اخلاقی می باشد که توسط لنیک و کیل ( ۲۰۰۵ ) ارایه شد که از ۲۰ سوال در طیف پنج درجه اي تشکیل شده است. ابعاد پرسشنامه شامل چهار بعد دلسوزی، درستکاری، گذشت و مسئولیت پذیری می باشد.

هدف بررسی  میزان مولفه های هوش اخلاقی لنیک وکیل(۲۰۰۵) در سازمان
تعداد گویه ها ۲۰
سال انتشار ۲۰۰۵
مؤلفه ها

چهار مولفه(دلسوزی، درستکاری، گذشت و مسئولیت پذیری)

سوالات مربوط به هر مؤلفه مشخص شده است
روایی و پایایی دارد
تعاریف مفهومی و عملیاتی متغیرها دارد
منبع دارد
فرمت فایل word
 
RIAL 29,000 – خرید

رهبری خدمتگزار

تعریف مفهومی: رهبري خدمتگزار عبارت است از درك و عمل رهبر به گونهاي كه منافع ديگران را بر تمایل و علاقه شخصی خویش ارجع می داند.رهبران خدمتگزار الگویی برای پیروان خود و دیگر  افراد هستند .آنان روابط بسیار عمیق و محکمی با کارکنان دارند و به خوبی آن ها را یاری می رسانند تا استعدادهای بالقوه خود را کشف کنند(قلی پور و حضرتی،۱۳۸۸).

منبع : قلي پور، آرین و حضرتی، محمود (۱۳۸۸). تبيين ابزار سنجش رهبري خدمتگزار در سازمانهاي دولتي ايران، پژوهشهاي مديريت، ۲(۳) : ۵-۲۷٫

 

 

رهبری معنوی

تعریف مفهومی: رهبري معنوی دیدگاهی ایجاد می کند که در آن اعضا ی سازمان، حس معناداری در کار را تجربه می کنند و در آن زندگی شان معنادار شده ، احساس متفاوت بودن می کنند (محمد و همکاران، ۱۳۹۰، ص ۳۴).

منبع : محمد، امير؛ داودي، حسين،اشتری،عزت (۱۳۹۰). رابطه رهبری معنوی و یادگیری سازمانی در مدارس متوسطه.فصلنامه رهبری و مدیریت آموزشی(دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار)، سال پنجم، شماره ۳، صص ۳۱-۴۹٫

 

کارآفرینی سازمانی

تعریف مفهومی: سلینگ(۲۰۰۳) کارآفرینی را هر نوع کشش در ایجاد کسب و کار جدید یا  فعالیت هاي جدید مخاطره آمیز، هم چون خوداشتغالی، ایجاد یک سازمان جدید و یا توسعه سازمانی، از طریق یک فرد، یک تیم و یا سازمانی که قبلاً تأسیس شده است، تعریف می کند.

منبع: Seeling, T. (2003). High Technology Entrepreneurship Education. STVP and REE, Sao .Paulo: Stan fird Technology Ventures program

12